Menü

Agarta – 33

30 Ocak 2017 - Agarta

Kaynak : Agarta-Yeraltı Devleti, Bilim Araştırma Merkezi
EK BÖLÜM
a – Bilinmeyen Üstadların Bir İnisiyesi Robert Charroux :

Robert Charroux “Mysterious Unknown” adlı kitabın biricik yazarı değildir. Onun yazdığı, araştırmayı yürüttügü malzemeyi seçtiği ve planladığı, temellerini attığı, iddalarının tartışılmasını yapıldığı gerçektir. Orjinal ve yayımlanmamış dökümanların peşinden dünya arşivlerini taramıştır. Ancak birçok yardımcısı da olmuştur.
Beraber çalıştığı bu kişilerin bazıları olağanın çok ötesindedirler. Kendisi, aralarından bazılarının Dünya’ nın bilinmeyen Efendileri olabileceği yücelmiş Varlıklar’ ca eğitilmiştir. Ona azar azar öğretmişler, evvelce belirlenmiş bir planı uygularcasına sırların bir bir açıklamışlardır.
Ömeğin, “Melekler’ in Efendisi” (“Master of Angels”) bir efsane değildir. Gerçekten vardır ve Fransa’ da yaşamaktadır. Fakat, isminin yayımlanmasını arzu etmemektedir.
Yüksek Rahip Anubis Schenouda, bir Mısırlı inisiyedir. Robert Charroux, kesin olarak sadece en yüksek derecelerden birkaç üstadın öğrenmeye hak kazandığı belirli açıklamalara muhatap olan tek kişidir. Niçin? Üstad, kendi nedenlerini söymemektedir.
Daha da tuhafı sadece C.P. başharfleri ile belirtebileceğimiz “Hint Gizemleri” ne inisiye olanlar’ ın Koleji’ nden bilinmeyen Üstadlar, öbür dünyadan arkadaşımıza yardım ederek ona, içeriği zengin fikirler telkin etmektedirler.
Bir C. P. sözcüsü şöyle demektedir :
“Biz, Robert Charroux’ a görevinde yön vermek üzere Dünya’ nın Efendisi’nce atandık. Kendisinin imanlı olup olmaması önemli değildir. Bilinçli olarak aramasına gerek kalmadan bazı şeyler ona gelecektir.. ”
Guy Tarade ve Andre Millou gibi diğer Arayanlar’ i da yöneten, Nis’ teki “Medeniyetin Billinmeyen Ögelerini Araştırma ve Çalışma Merkezi” (CEREIC), arşivlerini Robert Chamoux’ un emrine vermiştir .
Ayrıca, gezegenimizin ötesindeki Üstadlar’ ın bir temsilcisi olduğu söylenen Mn. Y. ve “İnka Güneş Dini” ni (“Inca Religion of the Sun”) tekrar tesis eden Gregori B. gibi bazı hakikî Drüidler, bu kitabın yazarından Üst’ lerine övünerek bahsetmişlerdir. Robert Charroux onların kardeşlik cemiyetinin bir üyesi olmadığına göre, bu husus daha da önem kazanmaktadır .
Robert Charroux’ un, Spiritüel bır uyanışı desteklemeye yardımcı olması gereken buluşlarına yeni bir malzeme eklemek için yardım edenler İşte böylesine işbirliği yapan kişilerdir.

(43)