Menü

Başınızdan Geçen Garip Olaylar – 02

30 Ocak 2017 - Başınızdan Geçen Garip Olaylar

17.12.2000 tarihinde eniştemlerdeydik ve eniştemle sohbet ediyorduk. Birden birşey oldu, sallandım! Ne olduğunu anlayayım derken eniştemin gözleri faltaşı gibi açılmıştı! Dediki ; “Ali senin sağ omuzundan bir ışık girip sol omzundan çıktı.”
Ertesi gün eve gitiğimizde annem dayanamayıp olayı babama anlattı. Babamda caminin üzerinde ufoya benzer bir ışık görmüş ve aynı saatlerde yaşanmış bu olay, o an aklından ben geçmişim.
Daha sonra ben tesadüfen RA BİLGİLERİ diye bir kitap aldım . Kitapta bu olayı şöyle yorumlar :
Herşey BİR’dir…. Gezginler 1981 yılında 65 milyon varlık olarak bedenlenmişlerdir. Bunların pek azı dördüncü, büyük bir çoğunluğu altıncı yoğunluktan gelmiştir. Amaçları gezegenin titreşimini hafifleştirip hasatı olabildiğince çoğaltmaktır. Gezgin başka gezegenden gelmiş olmasına rağmen tamamen insandır. Genel özellikleri; sıkıntı, kahramanlık duygusu, yabancılaşma, kişilik bozuklukları, dert ortakları ve keder kardeşleri…

Bir gezgin tamamen insandır. Bilgiye ulaşmadıkça gezgin olduğunu anlayamaz. Ama bu dünyaya ait olmadığını kendisine gösteren gayet açık belirtilere sahiptir.
RA uygarlığı altıncı boyutta tekamül eden pozitif varlıkların hepsine verilen addır. Ayrıca Mısır’daki Ra bizzat kendileridir. Onlar birin yasasını insanlığa sunmak isterken tanrı konumunda görülüp ikiyüzlü bir hale gelmiştir ve çekilmiştir. 1981 yılında bir medyum kanalıyla Ra Bilgileri adlı bir çalışma ortaya çıkmıştır. Ra bir seçkinler gurubu degildir.

Ali / ANKARA

(276)