Menü

Bilim Adına Yapılan Korkunç Deneyler

30 Ocak 2017 - Diğer

1962 yılında Tusko isimli bir file 297 miligram LSD enjekte edildi.Kendi çevresinde dönen fil bir saat sonra öldü…Deneydeki amaç, LSDnin geçici bir deliliğe neden olup olmayacağını öğrenmekti.

1960lı yıllarda 10 askeri taşıyan bir uçakta “Motorumuz bozuldu, iniş takımlarımız da çalışmıyor. Okyanusa acil iniş yapacağız” anonsu yapıldı.Son anlarını yaşadıklarını düşünen askerlere “ordunun ölümlerinde kusuru olmadığını” ilan eden bir sigorta formunu doldurmaları istendi. Askerlerin tamamı formu doldurdu. Deneydeki amaç stres yönetimiydi.

1954 yılında Sovyet cerrah Vladimir Demikhov bir köpek yavrusunun başını

buy levitra uk online

, ön ayaklarıyla birlikte bir Alman Kurt köpeğine naklederek çift başlı köpek elde etti.Bu deney sonucu köpekler ne yazık ki bir aydan az yaşadı!

Sarı hummanın bulaşıcı bir hastalık olmadığını ispata çalışan stajyer doktor Stubbins Ffirth, bu hastalığa yakalanan birinin kusmuğunu gözlerine sürdü.Sonra yarasına da sürdü ve içti!

Robert Cornish 1930lu yıllarda tahtıravalliye benzer bir düzenek kullanarak ölü hayvanları canlandırmaya kalkıştı.Carney Landis, deneklerin yüz kaslarının hareketini takip etmek için yüzlerine yanık bir mantarla hatlar çizdi.

Daha sonra deneklere amonyak koklatıldı, caz dinletildi, porno izlettirildi, elleri kurbağa dolu bir sepete sokuldu.Deneyin sonunda tüm denekler canlı bir farenin kafasını kesmeye ikna oldu.

(36)