Menü

İlginç Fal Çeşitleri

30 Ocak 2017 - Astroloji - Fal

Cinsel Organ Falları: Hindistan’ın bazı bölgelerinde, Güneydoğu Asya’da ve hatta Japonya’da hala uygulanmaktadır. Kadının vajinasına, erkeğin ise penisine ve herkesin de anüslerine bakılarak yorum yapılıyor. Geçmişte bu işi cinselliğe tövbeli Budist rahipler yaparmış.

Meme Falı: Meme uçlarının şekline ve çevrelerindeki halkalara bakılarak kehanette bulunulur. Eğer meme ucu içerdeyse, uyarılarak dışarıya çıkması sağlanır.

Göbek Falı:Bilindiği gibi, Türkiye’de üfürükçüler göbeğe yazı yazarlar, Hindularda da göbeğin şekline bakılarak gelecek hakkında tahminde bulunurlar. Burada fırlak göbeği olanlar şanslıdır.

İncir Yaprağı Falı: Önce incir yapraklarını alacaksınız, üzerlerine isimlerinizi veya soruları yazacaksınız, sonra kurumaya bırakacaksınız, kuruma yavaş oluyorsa gelecek iyi olacaktır ama kuruma hızlıysa gelecek kötüdür. Aynı yöntemi sarmaşık yaprakları ile de yapılır. Sarmaşık yaprakları beş gün suda bırakılır, taze ve yeşil kalırlarsa, falına bakılanın sağlığı iyi oluyor ama yapraklar kararır ve parçalanırsa o kişinin sağlığının ve geleceğinin bozulacağına inanılıyor.

Tırnak Falı: Parlak güneşin altında kişinin tırnağına bakılır ve orada imajinatif görüntüler görülerek, kişinin geleceği yorumlanır.

Kemik Falı: Özellikle koyun kemiği olmak üzere bir hayvanın omuz kemiği çıkarılır ve üzerindeki şekiller yorumlanır. Eski Orta Asya Türkleri’nde Şamanların yani kutsal kişilerin uyguladığı geçerli bir yöntemdi.
Bağırsak Falı: Kemik falında olduğu gibi, kesilen kurbanın bağırsaklarına hatta iç organlarına bakılarak gelecekten haber verilir. Eski Etrüsk ve Roma’da kalma bir yöntemdir.
Ayakkabı Falı: Ayakkabı falı için önce eski ayakkabınız gerekiyor, eskimiş derinin yüzeyinde oluşan kırışık ve çizgilerden geleceğe yönelik anlamlar çıkartılıyor.

Eromansi: Doğu kökenli bu fal türünde, kahin başına bir eşarp örter ve su dolu bir kabın veya vazonun yüzeyine doğru mırıldanmaya başlar, suyun yüzeyinde oluşacak olan dalgaları yorumlar.
Gül Falı: Gül yaprakları alınır ve avuç içine konarak eller hızla çarpılır, yaprakların ezilmesi sonucunda ortaya çıkan şekillerden yorum yapılır. Bu yöntem, Eski Yunan’da çok kullanılıyordu.
Peynir Falı: Bir parça peynir alınır ve bozulmaya bırakılır. Kurudukça aldığı şekillerden yorumlar çıkartılır.

Kurşun Dökme: Toplumumuzda nazara karşı kullanılan kurşun dökme olayının aynısı burada da yapılır, kızgın olarak soğuk suya atılan kurşun parçacıklarının aldığı şekiller yorumlanır.
Soğan Falı: Bu fal sabır ister, zira uzun bir bekleme dönemi var. Kişilerin isimleri veya simgeleri çeşitli soğanların üzerine yazılır, soğanlar törenle dikilirler ve bu arada her birinin kime ait olduğu belirlenir. Zamanla soğanlar filiz verirler, ilk filiz veren soğan kime aitse onun beklentileri gerçekleşecektir.

(150)