Menü

İlginç Haberler – 03

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* Trabzon’da iki odayı yıkıp tek oda yapmak isteyen bir ev sahibi , işi abarttı. Tek duvar için kazma yerine dinamit kullandı. Mahalleyi havaya uçurdu, yaralandı.

* İzmir’de şaşkın köylü üç katlı evinin terasındaki kömürlükte buzağı beslemeye başladı buzağı büyüdü, 250 kiloluk dev bir inek oldu. Bulunduğu odaya sığmayan inek, 3 katlı evden vinçle indirildi.

* İzmir’de karadenizli iki kardeş , çatıdaki hurdaları satmak istedi. Ağabey çatıya çıktı. Demir yığınlarını aşağıdaki kardeşine atmaya başladı. Kardeşi ise hepsini tuttu biri hariç: buzdolabı… onun da altında kalıp ağır yaralandı. Hastanede, ” hızlı attı tutamadım ” dedi.

* Edirne’de askerden yeni dönen genç dünya evine girdi. Gerdek gecesi eşine askerlik anılarını anlatmaya başladı. Bir ara kendini kaptırdı yanında getirdiği el bombasını gösterdi. ” Bak bunu çekince patlıyo dedi ” ve pimi çekmiş oldu. Yeni evli çift öldü.

* İstanbul’da yeni doğan yeğenini seven bir dayı, faciaya yolaçtı. Bebeği ” hoppala ” diye havaya fırlattı. Talihsiz bebek , tavandaki serinletici pervaneye çarparak öldü.

* Cinsel organına taktığı küpenin Atatürk Hava Limanındaki X Ray cihazının alarmını çalıştırmasıyla yapılan aramada 3.5 kg eroinle yakalanan İngiliz Kurye Alison Mary McKinon DGM’deki ilk duruşmasında sürekli ağlayıp”Mecbur kaldığım için yaptım” dedi.

* Otobüs şoförü ‘yandaki kazaya bakarken’ otobüsü devirdi; 6 ölü.

* Bıçaklanan adamı arkadaşları 5 dakika mesafedeki İzmit Devlet Hastanesi yerine “Tanıdık doktor var” diyerek Gölcük’e götürürken yolda can verdi.

* Kurban Bayramı’nın daha ilk dakikalarında 103 kişi kendini yaraladı; bir tosun da 5’ıncı kattan düştü! Japon turistler sokaklarda kurban kesen Türkleri kameralarla kaydetti.

* Evine gelen elektrik faturasını gören Kemal Derviş “Bu faturalar herkese böyle mı geliyor? Bu millet buna rağmen isyan etmiyor ha… Türkiye’de isyan çıkmayacağına inandım” dedi.

* Malatya’da hırsız, çaldığı malları koyduğu yerde bulamayınca polisi aradı!

* Bursa’da Umut Semerci adlı genç “Bir Çift Yürek”ı okuyup Aborjınlere katılmak üzere evden kaçtı.

* Bir adam halay çekerken kendini bıçakladı.

* İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe çağıracağı isimleri açıkladı: Tecavüzden hapis yatan Doğuş ile kadın dövmeyi savunan İbrahim Erkal.

* Yozgat’ta Mc Davut’s’ adıyla köftecilik yapan adama Mc Donald’s uyarıda bulundu. Köfteci, “McDonald’s’a bir zarar verdiysek özür dileriz” dedi.

(13)