Menü

İlginç Haberler – 04

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* Diyarbakır’da DGM katibi ile odacısı yargıcın kaşesi ile mührünü kullanarak Avrupa’ya iltica etmek isteyenlere para karşılığı “gıyabı tutuklu ve PKK’lı” belgesi verirken yakalandı!

* Rize ve Giresun’da iki kişi kendi kestikleri ağacın altında kaldı (11 Mart)

* Bartın’da 34 yaşında bir adam, ahır kapısına bağlayıp kuzuya tecavüz ederken yakalandı. (13 Mart)

* 73 yaşındaki dede ineğe tecavüz ederken yakalandı. (14 Mart)

* Konya’daki bir markette avakadonun yanında ‘kullanma kılavuzu’ verilmeye başlandı. (15 Mart)

* Trabzon’daki bir çiftin kızlarına, her gün önünden geçtikleri GİMA marketin ismini verdikleri ortaya çıktı.

* Tunceli’de 3 bin kişi birahanede çalışan 8 kadına karşı yürüdü. (25 Mart)

* Nuri Ergin “şambabası, satanist, anafo, sanal Pokemon, kınalı kuzum, Ciguli, Marziye” benzetmeleri yaptığı Alaattin Çakıcı ile barışabileceğini söyledi.

* Kurusıkıya gerçek mermi! Samsun’da kurusıkıya gerçek mermi koyan 2 kişi birbirini yaraladı. (29 Mart)

* ’Kümes Hayvanları Derneği’ adı altında horoz dövüştüren gruba Hayvan Dostları Derneği baskın yaptı; 4 kişi yaralandı.

* Urfa’da 2 çete, 13 yaşındaki usta kapkaçı M.Y.’yı transfer etmek için otomobil önerdi; kavga çıktı. 11 kişi tutuklandı. (31 Mart)

* Show TV’nin “Kaçak” adlı yarışmasındaki “kaçan adam”, Bursa’da kendisini gören 10 kadar işgüzar tarafından “Kaçak lan bu” denilerek dövüldü. (5 Nisan)

* Sheraton Otel faturası, Zekeriya Beyaz’ın erotik yayın yapan Pay TV’yi izlediğini ortaya koydu. Televizyonu açtığında porno yayınla karşılaştığını savunan Beyaz, “4 kişi ne yapıyorlarmış öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahı” dedi. (9 Nisan)

* Kayseri’de “Ben Cebrailim (Azrail bile değil!) hepinizin canınızı alacağım” diyerek tehditler savuran adam çevresinden 200 milyon lira haraç aldı. (21 Nisan)

* Sinop’ta bomba dersi veren bir adam ‘gerçek bomba ile verdiği’ derste pimi açık unutunca yaralandı. (26 Nisan)

* İngiltere’de bir midilliye tecavüz ederken pantolon ve cüzdanını düşüren Tuncay Özcan, polise soygun ihbarı yaptı. Ancak DNA testi skandalı ortaya çıkardı(30 Nisan)

* Bursa’da iki adam, uzun yolculukta tek kapılı arabada arkada oturan ve sürekli tuvalet ihtiyacı duyan arkadaşlarını başını mermere vurarak öldürdü. (30 Nisan)

* Bursa’da bir adam, fabrikada çayına çiş karıştırıp şaka yapan 3 arkadaşını pompalı tüfekle öldürdü. (3 Mayıs)

* Hayvansever katiller! Gaziantep’te bir adam yavru kazını yiyen kediyi pompalı tüfekle vurdu; kedinin sahibi de döner bıçağıyla adamı öldürdü (19 Mayıs).

* Silifkeli Ünal Pişirgen, inek maketinin içine koyduğu soğutucudan ‘sağdığı’ ayrana ‘inek kola’ adını verdi. (22 Mayıs)

* Vanlılar köy-kent projesi için gelen Dünya Bankası yetkililerine “Biz kent istemiyoruz, inek verin yeter” dedi. (28 Mayıs)

* Bursa’da bir adam diğerini “Sol eliyle çorba içtiği için” öldürdü (29 Haziran).

(9)