Menü

İlginç Haberler – 09

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* İnşaat isçisi Mehmet Çalışkan (51), gece rüyasında karısının başka erkeklerle seviştiğini gördü. Sabah olunca karısı Feride Çalışkan’ı sıkıştıran ve aldığı cevaplardan tatmin olmayan işçi, korkup sokağa kaçan karısını yakalayarak bıçakla öldürdü.
* İzmir’de yayın yapan Sahil FM Radyosunun Hatay semtindeki stüdyosuna önceki gece geç saatlerde gelen 4 kişi, radyo görevlisi Funda Öztürk’ü tehdit ederek istedikleri şarkıların yayımlanmasını istediler. Görevlinin karşı çıkması üzerine tartışan ve bir süre radyonun yayın yapmasını engelleyen şahıslar, daha sonra olay yerinden ayrıldılar. Durumun polise bildirilmesi üzerine bu kişiler yakalandı.
* Aksaray Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün merkez binasına 30 metre uzaklıktaki parkta eroin satmak isteyen Abdülkerim Bayit,suçüstü yakalandı. Eroini Diyarbakır’dan getirdiğini söyleyen Bayit ifadesinde “İstanbul’u bilmemenin cezasını ağır ödedim” dedi. Olayla ilgili iki kişi de gözaltına alındı.
* Vietnam’da kırmızı renkte yağmur yağdı. Alman Focus dergisindeki habere göre, geçen hafta Nghe An eyaletinde 30 dakika boyunca kırmızı renkte yağmur yağdı. Eyaletin Tarım Müdürlüğü’nde görevli Nguyen Tri Hung, “Ne olduğunu, nasıl olduğunu bilmiyoruz. Bundan önce böyle bir şey olmadı” dedi. Haberde, eyaletteki bütün su depolarının yağmurdan sonra zehirlenme olasılığı nedeniyle boşaltıldığı kaydedildi.
* İstanbul Beşiktaş’ta kendisini terk eden karısı Birsen Şen’e öfkelenen 40 yaşındaki inşaat mühendisi Ünal Şen, önceki geceyarısı tüple evini havaya uçurmaya kalktı. Büyük bir patlamayla çıkan yangın, mahalleye dehşet dolu saatler yaşattı. Yanarak hastaneye kaldırılan öfkeli koca, olayın “kaza” olduğunu iddia etti. Mahalleli ise Şen’in piknik tüpü ile pencereye çıkıp “Karım gelmezse bu evi havaya uçururum” diye bağırdığını söyledi.
*Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan’ın Ağrı Eleşkirt ilçesi Kapuz köyünde yaşayan babası Reşit Çaçan, bir boğanın saldırısı sonucu oldu. Reşit Çaçan, önceki akşam saatlerinde, kendilerine ait hayvan barınağına girdi. Burada kızgın boğanın saldırısına uğrayan Reşit Çaçan (65), aldığı boynuz darbeleriyle olay yerinde öldü.

(21)