Menü

İlginç Haberler – 19

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* 40 santimlik köpek 35 santimlik sopayı yuttu

Sahibinin attığı 35 santimlik sopayı yutan 40 santimlik köpek ölmedi. İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, terrier cinsi Millie adlı köpek, sahibi John Hurst ile oynarken, yakalaması için atılan 35 santimlik sopayı kazara yuttu.

Sahibi tarafından veterinere götürülen Millie, 2 saatlik bir ameliyatla boğazından midesine kadar uzanan sopadan kurtuldu.

Sopanın, şans eseri Millie’nin hiçbir hayati organına zarar vermediği belirtildi.

* Kazaya karışan eşeğe gözaltı
Kolombiya’nın Arauca kentinde, bir motosikletin çarptığı eşek, kazanın taraflarından biri olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Arauca kenti polis sözcüsü, karayollarında meydana gelen yaralamalı kazalarda, kazaya karışan araçlara el konulduğunu, bu nedenle Paço adlı eşeğin “gözaltına alındığını” söyledi.

Kazada motosikletlinin ağır yaralandığı, eşeğin de ayaklarının incindiği belirtildi.

Sözcü, hem eşeğe hem de motosiklete el koyarak, geri verilip verilmeyeceğine karar verecek olan müfettişlere teslim ettiklerini kaydetti.

Eşeğin sahibi, kendileri önde olduğu için suçlu tarafın motosikletli olduğunu savundu.

* Avcı imam “şeytana uydu”

Ankara’nın Nallıhan ve Beypazarı ilçeleri arasındaki dağlık arazide gerçekleştirilen operasyonlarda, kaçak avlanan 2 kişi yakalandı. Zanlılardan Köy İmamı S.B, “Daha önce hiç avlanmadım, ilk defa oluyor.“Şeytana uydum”” diyerek, pişmanlığını ifade etti.

* Tuvalette piton

ABD’nin Florida eyaletinde bir evin tuvaletinden piton çıktı. Shannon Scavotto adlı Miamili, sabah tuvalete gittiğinde sürprizle karşılaştı. 2 metrelik bir piton, klozet deliğinden başını uzatmış etrafı kolaçan ediyordu. Sahneyi ölümsüzleştirmek isteyen Scavotto, hemen hayvanın fotoğrafını çekti, sonra da yardım istedi.

Ancak imdada gelecek şirket 150 dolar ücret isteyince Scavotto, kolları sıvayıp tuvalette işe koyuldu ve çok geçmeden koca yılanı kementle başından yakalamayı başardı.

Scavotto, işyerini arayıp gecikeceğini söyledi, ama patronunu ”hikayeye” inandıramadı. Scavotto da bunun üzerine yılanı alıp işyerine götürdü.

“Yılan avcısı” Scavotto, başına gelenleri anlatırken, “tuvalete giderken artık iki kez düşüneceğini” söyledi.

(16)