Menü

İlginç Haberler – 21

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* Evden kaçan koca kadın olarak geri döndü
Hindistan’da, 2 yıl önce karısı ve çocuklarını terk eden bir adam, kadın olarak geri döndü. Asian Age gazetesinin haberine göre, Nebiullah adlı işsiz adam, 2003 yazında, karısıyla kavga ettikten sonra iş aramak için Hathipur kasabasındaki evini terketti.

Nebiullah, evden ayrı bulunduğu süre içinde kendisini hadım ettirdi ve şarkı söyleyip dans ederek para kazanmaya başladı. Nebiullah, “Dansetmek ve şarkı söylemekten her zaman hoşlanmışımdır. Ama bir erkek vücudu içinde boğuluyordum” dedi.

Kocasını kadın olarak görünce baygınlık geçiren Şama Parvin, boşanma davası açmayı düşünüyor.

* Tahıl gevreği kutusundan yılan çıktı
İngiltere’de 5 yaşında bir çocuk, küçük bir marketten kahvaltıda yemek için aldıkları tahıl gevreğinin kutusunu açtığında 60 santimetrelik fare ve kuş yiyerek beslenen bir yılanla karşılaştı.

Çocuğun annesi 23 yaşındaki Theresa Willett, Press Association ajansına yaptığı açıklamada, yılanı ilk anda oyuncak zannettiğini belirterek, “Oğlum kutuyu açtığı anda şans eseri kutudaki yılanı gördüm ve çığlık attım. Kutuyu elinden hemen alarak bulduğum bantla kapattım” dedi.

Willett, tahıl gevreği kutusunu küçük bir marketten aldıklarını söyledi ve “Oğlum şoka girdi. Gün boyunca hiçbir şey yiyemedi. Ben de öyle” ifadesini kullandı.

Uzmanlar, kutudan çıkan yılanın zehirli olmadığını, fare ve kuş yiyerek beslenen bir cins olduğunu açıkladı.

Tahıl gevreğini üreten firmadan yapılan açıklamadaysa bütün üretim aşamalarının ve eldeki stokların tek tek kontrol edileceği bildirildi.

* Cenaze arabasında mini bar

Avustralya’da bir cenaze şirketi, müşterilere mini barla donatılmış cenaze arabası öneriyor. Melbourne’de faaliyet gösteren şirket, DVD çalar ve mini barla donattığı cenaze arabalarını hizmete soktuğunu bildirdi. Arabaya tabutla birlikte 10 kişi biniyor ve kabristana hep birlikte gidiliyor.

Şirket yönetimi, bu hizmetin herkese uygun olmadığını da itiraf etti. Şirket yöneticisi, “Bunun, müteveffaya yakın olmak isteyen aileler için iyi bir öneri olduğunu sanıyorum” dedi.

(4)