Menü

İlginç Olaylar – 18

30 Ocak 2017 - İlginç Olaylar

* Batı Java Bogor kentindeki Pasar Anyar adlı alışveriş merkezinde 28 Mart 1996´da büyük bir yangın çıkmış ve çok zor söndürülmüştü. Yangının ardından 78 kişinin öldüğü açıklandı çünkü 78 kömürleşmiş beden bulunmuştu ama 10 cesedin dışında diğerlerine kimse sahip çıkmayınca toplu cenaze töreninden önce bir kez daha araştırma yapıldı. 67 ceset aslında dükkanların vitrinlerindeki mankenler ve bir de kediydi ve insan ölüsü zannedilmişlerdi.

* ABD, Michigan’da Burger King dükkanına sabahın ilk saatlerinde giren bir adam, silahını çekerek, kasadaki paraları istedi. Kasiyer kız, bir sipariş alıp, ücretini kasaya yazdıktan sonra kasanın açılabileceğini soğukkanlılıkla söyleyince adam durakladı ve kızarmış soğan halkası sipariş verdi ama kız bu kez, soğan halkalarının kahvaltı saatinde verilmediğini söyledi ve siparişi reddetti. Bunun üzerine adam başını sallayarak tabancasını cebine soktu, arkasını dönerek dükkandan çıkıp gitti. Soygundan vazgeçmişti.

* Heyecanlı bir kadın İngiltere, Hampshire´da Ramsey ve North Baddesley arasındaki A27 no´lu otoyolda bir cesedin yattığını haber vermek için acil polis merkezini aradı. Polis olay yerine geldiğinde, çamurlu yolun ortasında insan biçiminde duran beş uzun Fransız ekmeği buldu. Ekmekler uzaktan bakıldıklarında çıplak bir insan cesedi gibi duruyorlardı.

* Romanya Botosani´deki Ortodoks kilisesine rahip adayı olmak için müraccat eden iki genç, rahipler tarafından reddedildiler. Reddin nedeni, gençlerin penislerinin kuralların gerektirdiği ölçülerde olmamasıydı yani küçüktüler. Kuralın nedeni anlaşılamadı.

(126)