Menü

Ünlülerin Bilinmeyen Yönleri

30 Ocak 2017 - Güncel

Sinema, müzik ve podyum dünyasının yıldız isimleri, hiç kimsenin bugüne kadar bilmediği ilginç özelliklere sahip. Internetteki ‘imdb’ sitesinde yer alan yıldız kimlik kartları da, ünlülerin bilinmeyen özelliklerini gözler önüne seriyor.

Nicole Kidman – Kelebekten çok korkan Kidman, nerede rengarenk bir kelebek görse kaçıyor. IQ’su 132 olan Nicole, solak olmasına rağmen ‘The Hours’ filmindeki yazar Virginia Woolf rolü için sağ eliyle yazmayı öğrendi.

Tom Cruise – Rahiplik okuluna gittikten sonra fikir değiştiren sanatçı, okuldayken ‘güreş’ takımındaydı. Güreş hayatı dizinden geçirdiği bir sakatlık yüzünden sona eren sanatçı, yazarken sağ, başka işleri yaparken sol elini kullanıyor. Dalgıçlık, skuba ve pilotluğa hevesli Cruise’un pilotluk brövesi ve özel uçağı var.

Naomi Campbell – Podyumların hırçın güzeli Naomi Campbell, burnundaki yara izini makyajla kapatıyor.

Mel Gibson – Avustralya asıllı aktör, eşiyle çöpçatan servisi kanalıyla tanıştı. Kısmetinin Mel Gibson olduğunu öğrenen genç kız yaşadığı şokun ardından ona ‘evet’ dedi. Doğuştan tek böbreği olan oyuncunun bir özelliği de, dindarlığı nedeniyle ağzına alkol koymaması. Yedi çocuk babası Gibson’ın evinin altında özel kilisesi bulunuyor.

Brad Pitt – Lakabı ‘Pitbul’ olan ünlü oyuncunun ‘Tibet’te Yedi Yıl’ adlı filmi yüzünden Çin’e girişi yasak.

Sharon Stone – Bir at kazasından kalan boynundaki yara izini kıyafetlerle kapatan Stone, birçok rahatsızlığa sahip. Astım ve şeker hastası olan oyuncunun kafeine de alerjisi var.

George Clooney – Müzmin bekar oyuncu, evini ‘Max’ adlı domuzla paylaşıyor.

Nicholas Cage – Oscarlı aktör, 1989’da çevirdiği ‘Vampirin Öpücüğü’ adlı filmde canlı canlı bir hamam böceğini yedi.

Madonna – Ünlü şarkıcının IQ’su 140.

Cameron Diaz – ‘Her güzelin bir kusuru var’ diyenlerin yanılmadığını gösteren Diaz’ın kusuru da her yere saatlerce geç kalması. Sayısız batıl inancı bulunan Cameron, lisedeyken futbol takımının ponpon kızıydı.

Sandra Bullock – Atları çok seven Bullock’ın çiftliğinde pekçok atı var. Ancak sorun güzel yıldızın atlara alerjisinin olması.

Demi Moore – Oyuncu ünlü olmadan önce bir tiyatroda biletçiydi.

Uma Thurman – Doğuştan soylu olan ‘Uma Karuna Thurman’, Baron Karl von Schlebrugg’un üçüncü göbekten torunu. Güzel yıldızın ayakkabı numarası ise 43.

Charlize Theron – Sigarayla büyük sorun yaşayan oyuncu, hipnozla bu illetten kurtuldu.

Halle Berry – Güzel oyuncu şeker hastası.

Ben Affleck – Tam beş dil bilen oyuncu, Arapça’yı da akıcı şekilde konuşuyor. Hız düşkünü oyuncunun beş motosikleti var.

Al Pacino – Şöhret olmadan önce tiyatroda teşrifatçıydı.

Keanu Reeves – Salon danslarını çok iyi bilen Keanu da solak ünlülerden. Sanatçı, boş zamanlarında Toronto’daki restoranında müşterilerine makarna pişiriyor.

(96)