Menü

İlginç Haberler – 08

30 Ocak 2017 - İlginç Haberler

* Antalya’da çocuğunu sünnet eden anne, bebeğinin tetanoz olmasına neden oldu. 10 gün önce erkek bebek dünyaya getiren Ayşe Akın, çocuğunu eşinin tıraş bıçağıyla sünnet etti. Fenalaşıp Antalya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan bebeğin tetanoz olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Akın, “Bizim geleneklerimize göre doğan çocuklar sünnet edilir. Şimdiye kadar birçok yakınımın çocuğunu sünnet ettim, iki günde ayağa kalktılar. Bu niye böyle oldu bilmiyorum” dedi.
* Büyükşehir Belediyesi fıskiyeli havuzlardan sonra Baskent’in önemli kavşak ve noktalarına 6.5 milyar liraya mal olan zıplayan su gösterileri sistemi kuruyor.İlki Dikmen Vadisi’ne yerleştirilen zıplayan su sistemini Sihhiye’de Adliye Sarayı önüne kurduklarını belirten yetkililer, suların 15 figürde dans ettiğini ve zıpladığını söylediler.
* İzmir Çiğli’deki evinde bir süre alkol alan Vahap Tecim (48), karısı Hülya’dan(36) bakkal gidip şarap almasını istedi. Eşinin “Para ver, çocuk alsın” sözlerine sinirlenen Tecim, satırla önce karısını çeşitli yerlerinden yaraladı, sonra kendi boğazını kesti. Çift, hayati tehlikeyi atlatamadı.
* Sarıyer 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yapılan duruşmada babasının yardımıyla ifade veren sağır dilsiz Nurcan Cam “Kocamı istemiyorum. Her gece eve çok pis geliyor. Leş gibi kokuyor. O kadar pis kokuyor ki yanında yatamıyorum” dedi. Koktuğu iddia edilen Celal Cam (35) ise, “Babası önce onunla evlenmem için baskı yaptı. Şimdi de boşanmam için baskı yapıyorlar. Bana iftira atıyorlar. Neden böyle döndüler anlamadım” diye konuştu. Celal Cam, eşinin boşanma teklifini kabul edeceğini de belirterek şöyle devam etti: “Yalan söylemelerine hiç gerek yok. Ben inşaatlarda çalışan bir işçiyim.Eve her gün çok temiz gelmem mümkün değil.” Duruşma, şahitlerin dinlenmesi amacıyla ertelendi.
* Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde yaşayan Yunanistan göçmeni Ferruh Mehmetoğlu (47), İstiklal Marşı’nı iki kere okuduktan sonra kendini 5’inci kat balkonundan aşağı bıraktı. Komşuları tarafından hastaneye kaldırılan Mehmetoğlu kurtarılamadı.

(22)