Menü

İlginç Ölümler – 06

30 Ocak 2017 - İlginç Ölümler

* Kötü diyet ve havasız bir oda, bir adamın ölümüne yol açtı. Bedeninde hiçbir iz yoktu fakat otopside adamın vücudunda çok büyük miktarda metan gazı bulunduğunu görüldü. Ölü adam diyet yapıyordu ve diyeti fasulye ile lahanadan ibaretti. Odaya girildiğinde çok yoğun bir gaz kokusu ile karşılaşılmıştı. Yani adam fasulye ile lahananın kurbanı olarak, hiç hava girmeyen kapalı bir odada kendi gazında boğularak ölmüştü. Bu arada odaya ilk giren kurtarıcıların üçü kokudan hastalandı ve birisi hastaneye kaldırıldı.

* Michigan´da inanılmaz bir olay geçen yıl yaşandı; Alamo Burns kamyonunu kullanmak için yanına bir arkadaşını aldı. Arkadaşı kamyonu kullanırken kendisi kamyonun altına asılacak ve böylece kamyondan gelen nedeni bulunamayan sesin kaynağını araştıracaktı. 10 km. sonra arkadaşı Burns´u kamyonun motor miline dolanarak parçalanmış olarak buldu.

* Amerika’da yaşayan Ken Barger uykudayken başucundaki telefon çaldı.Yanında uyanık olan eşinden önce aniden telefona uzanan Ken ahize yerine sehpada duran 38’lik Smith Wesson tabancayı aldı, kulağına dayayıp tetiği çekti ve öldü.

* Eski kız arkadaşının evine gidip kapının camını kırmak için tüfeğini sopa gibi kullanan bir adam tüfeğinin dipçiği ile cama vurunca, silahı patladı; Midesi delinen adam kazara kendi ölümüne neden oldu.

(53)